Send CV

Send CV

Vis din interesse for Verisure

Kun 2 min

Personlig informasjon

Fornavn

verisure_error_message

Felt påkrevd

Etternavn

verisure_error_message

Felt påkrevd

e-post

telefon

telefon

verisure_error_message

Felt påkrevd

Last opp din CV

Feil

Påkrevd felt

Feil

Felt påkrevd

If sales, do you have a drivers license?
  • ja
  • Nei

If sales, do you have a drivers license?

Feil

Påkrevd felt

If sales, Do you have your vehicle?
  • ja
  • Nei

If sales, Do you have your vehicle?

Feil

Påkrevd felt

Hvordan hørte du om oss?
  • Nåværende ansatt
  • Social Networks
  • Jobbannonse
  • annose i media
  • Jobbmesser
  • Andre

Hvordan hørte du om oss?

Feil

Felt påkrevd

verisure_error_message

verisure_required_field

verisure_required_field

neste

PERSONVERN

Ved å gi oss dine personopplysninger, samtykker du til at Verisure AS(heretter «selskapet») behandler dine data i rollen som databehandlingsansvarlig. Verisure AS, med registrert adresse på Drammensveien 211, Postboks 24 Skøyen, 0212 Oslo.

Det rettslige grunnlaget for behandlingen av dine personopplysninger er samtykke. Dine personopplysninger som selskapet behandler er innhentet gjennom din registrering på webskjemaet som en kandidat. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å sende en e-post til følgende e-postadresse: personvern@verisure.no.

Dataen vi har mottatt fra deg benytter selskapet bruker kun til å administrere søknaden vi har mottatt gjennom webskjemaet.

Dersom du ikke får jobben du har søkt på gjennom de publiserte jobbannonsene, kan selskapet behandle dine personopplysninger for å tilby den en annen jobbmulighet som passer din profil. Du har når som helst innvende deg mot behandling av personopplysninger for dette formålet ved å kontakte oss.

Dine personopplysninger blir oppbevart av selskapet i en maksimal periode eller i en periode på maksimalt ett år, regnet fra datoen for mottak av din CV. Når denne perioden er utløpt, forplikter selskapet seg til å slutte å behandle alle sine data, samt å slette det i selskapets tilsvarende databaser.

Selskapet har til hensikt å avdekke eller formidle data for å oppfylle sine forpliktelser ovenfor offentlige myndigheter etter gjeldende lovgivning og, hvor det er relevant, til andre organer med nasjonal og lokal rettshåndhevelsesmyndighet, så vel som statlige og regulerende organer og domstoler.

I tillegg til ovennevnte, har selskapet til hensikt å dele din personlige informasjon til andre selskaper i Group. Imidlertid vil ikke dine data bli overført utenfor Det europeiske økonomiske området.

Hvis du ikke er enig i formålet med behandlingen, overføring av data eller andre bestemmelser som er inkludert i denne klausulen, må du avstå fra å fylle ut webskjemaet for registrering av kandidater.

Du har imidlertid rett til å utøve dine rettigheter til tilgang, retting, sletting, motstand, portabilitet, begrensning i behandlingen av dine personopplysninger i kraft av personvernforordningen. Dette gjør du ved å sende en forespørsel til personvern@verisure.no. Du kan også henvende deg via e-postlinken i tilfelle du har spørsmål om denne klausulen, eller lignende.

I tillegg har du rett til å klage til din nasjonale tilsynsmyndighet (Datatilsynet) og / eller å ta rettslige skritt.

This site uses cookies to store information to enhance your visit.