SØK NÅ

SØK NÅ

Vis din interesse for Verisure

Kun 2 min

Personlig informasjon

Fornavn

verisure_error_message

Felt påkrevd

Etternavn

verisure_error_message

Felt påkrevd

E-post

Telefon

Telefonnummer

verisure_error_message

Felt påkrevd

Last opp din CV

Feil

Påkrevd felt

Feil

Felt påkrevd

Hvis sales, har du førerkort?
 • ja
 • Nei

Hvis sales, har du førerkort?

Feil

Påkrevd felt

Hvis sales, har du bil?
 • ja
 • Nei

Hvis sales, har du bil?

Feil

Påkrevd felt

Hvordan hørte du om oss?
 • Nåværende ansatt
 • Social Networks
 • Jobbannonse
 • annose i media
 • Jobbmesser
 • Andre

Hvordan hørte du om oss?

Feil

Felt påkrevd

Har du blitt henvist av en ansatt?
 • Nei
 • Ja

Har du blitt henvist av en ansatt?

verisure_error_message

verisure_required_field

verisure_required_field

neste

Våre verdier

 

Passionate in Everything We Do - vi ønsker å gjøre en forskjell for både kunder og ansatte.

Kulturen vår

Bli en del av et team hvor takhøyden for å ta opp viktige temaer er høy, et inkluderende miljø hvor du kan være deg selv og hvor alle snakker med alle. At alle skal trives på jobb tar vi veldig seriøst.

Arbeidsmiljøet hos Verisure

Les historiene fra våre ansatte og få et innblikk i hva slags arbeidsmiljø du kan bli en del av.

Ida Merethe - Kundeservice

Jeg trives veldig godt i Verisure da vi er en god og sammensveiset gjeng hvor det er lett å bli kjent med kollegaer på tvers av avdelinger. 

Det er mye rom for videreutvikling og internrekruttering. Føler meg veldig sett og hørt av mine ledere da jeg får utviklet meg som person med nye utfordringer og nye prøvelser. Det er også et veldig ungt og trivelig arbeidsmiljø som gjør at det er motiverende å yte sitt beste på jobb.

Nora - Operatør i retention

Det er et ungt og inkluderende arbeidsmiljø i Verisure. Man arbeider som et team som jobber mot de samme målene, noe som gjør at vi motiverer hverandre til å yte best mulig for å skape gode kundeopplevelser for kundene våre. Jeg trives godt med jobben jeg har her i Verisure, og det at det er et sammensveiset miljø på jobben gjør at det er ekstra hyggelig å møte opp på jobb hver dag.

Vis alt

Visjonen vår

"Det er en menneskerett å føle seg trygg og sikker. Vi skal gi den beste beskyttelsen mot tap av liv og verdier for alle familier og mindre bedrifter."

FNs Global Compact

Verisure er med i dette globale nettverket for bedrifter som ønsker å arbeide med samfunnsansvar og bærekraft. Vi skal gjøre vårt beste for å følge disse 10 prinsippene som handler om menneskerettigheter, miljø og anti-korrupsjon.

Innovasjon

Vi skaper mange av våre mest innovative produkter selv i innovasjonssenteret vårt i Sverige, slik som ZeroVision. I tillegg har vi et tett samarbeid med Arlo som lager de beste kameraene på markedet. Vi er en del av en veldig konkurransedyktig bransje, og det krever at vi alle tenker utenfor boksen.

Innovasjon i Verisure

Videoen viser hvordan vi jobber med innovasjon i Verisure. Få et bedre innblikk i hvordan vi jobber med å sikre våre kunder og hva slags arbeidsmiljø du kan bli en del av.

Fremtidens Verisure

Verisure vokser og for at vi skal holde oss relevante i en hardt presset bransje trenger vi gode kolleger som klarer å tenke nytt når det kommer til hvordan vi markedsfører oss, utvikling av produktene våre og måten vi tenker på som et alarmselskap.

This site uses cookies to store information to enhance your visit.