SØK NÅ

SØK NÅ

Vis din interesse for Verisure

Kun 2 min

Personlig informasjon

Fornavn

verisure_error_message

Felt påkrevd

Etternavn

verisure_error_message

Felt påkrevd

E-post

Telefon

Telefonnummer

verisure_error_message

Felt påkrevd

Last opp din CV

Feil

Påkrevd felt

Feil

Felt påkrevd

Hvis sales, har du førerkort?
 • ja
 • Nei

Hvis sales, har du førerkort?

Feil

Påkrevd felt

Hvis sales, har du bil?
 • ja
 • Nei

Hvis sales, har du bil?

Feil

Påkrevd felt

Hvordan hørte du om oss?
 • Nåværende ansatt
 • Social Networks
 • Jobbannonse
 • annose i media
 • Jobbmesser
 • Andre

Hvordan hørte du om oss?

Feil

Felt påkrevd

Har du blitt henvist av en ansatt?
 • Nei
 • Ja

Har du blitt henvist av en ansatt?

verisure_error_message

verisure_required_field

verisure_required_field

neste

Fordeler og karriere-muligheter

 

Winning as a Team - bli en del av en fantastisk gjeng der du har stor påvirkningskraft.

Karriere-muligheter

Det finnes utallige muligheter for å utvikle seg inn i nye roller. Mange starter sin karriere i våre salgsavdelinger eller kundeservice, en jobb som er grei å ha i studietiden, men hva med senere? Start din unike reise ho oss og hold mulighetene åpne.

Ekte fortellinger

Verisure er en stor organisasjon med over 20 000 ansatte. Derfor kan vi også fortelle om mange ansattreiser, både i Norge og internasjonalt. Få inspirasjon til din karrierevei.

Tom Erik - Alarmstasjonen

Jeg har hatt en fantastisk reise i Verisure. Jeg startet som kunderådgiver og har vært innom opplæringsavdelingen der jeg holdt kurs for nyansatte, og deretter i HR en periode. Jeg ble så avdelingsleder for teknisk avdeling i en lang periode, før jeg nå jobber som avdelingsleder for alarmstasjonen.

 

Det beste med reisen har vært mulighetene jeg har fått, spennende og utfordrende oppgaver, og alle de gode kollegene jeg har møtt.

Isadora - HR Business Partner

Jeg startet karrieren min som kundeservicemedarbeider.  6 år senere var jeg teamleder i 8 år. Jeg har også jobbet som bemanningsplanlegger og rekrutterer. Nå har jeg rollen som HR Business Partner og jobbet i HR i 3,5 år. Jeg er også styreleder i Verisure sitt eget bedriftsidrettslag.

Anders - Administrerende direktør Norge

Jeg startet i selskapet som alarmoperatør på deltid mens jeg studerte, som ble starten på en lang og spennende karriere. Jeg fikk raskt mulighet til å test egne evner som ansatt og leder i forskjellige avdelinger som kundeservice, portfolio, marketing og salg.

 

Etter syv spennende år i Norge fikk jeg muligheten til å jobbe i Sverige med IT og produktutvikling på tvers av flere land, etterfulgt av ulike roller som leder for «Business Improvement Program» på tvers av gruppen og Operations i Norden, før jeg kom tilbake som administrerende direktør i Norge.

Ruth - Marketing Acquisition Director

Jeg har utviklet en internasjonal karriere som har gitt meg muligheten til å jobbe med mange forskjellige markeder i Verisure: Latam, Storbritannia, Italia, Nederland, Tyskland og Frankrike mm.

 

Jeg startet i Verisure Spania i januar 2015 som Digital Project Manager og så etter muligheten å vokse innen digital markedsføring. Siden da har jeg fortsatt å lære og utvikle meg, gått forbi digital markedsføring til å dekke massemedier og Marketing Contact Center.

 

Denne reisen har ledet meg til Norge hvor jeg er Marketing Acquisition Director, og jeg er stolt over å si at jeg fortsetter å lære på hvert steg i hele reisen.

Fredrik - Sales Performance Manager

Jeg har jobbet for Verisure i snart 4 år som Sales Performance Manager. Mitt daglige arbeid består av å jobbe tett med våre franchisepartnere i hele Norge. Det har gitt meg en variert og morsom hverdag som gir meg både faglig og personlig utvikling.

Vis alt

Uten formell utdanning?

Vi har plass til alle! Du trenger ikke ha en lang utdanning for å jobbe hos oss. Våre salgs- og kundeserviceavdelinger er stadig på jakt etter gode og dedikerte medarbeider. De eneste kvalifikasjonene du trenger er stå-på-vilje og motivasjon.

Drømmer du om å flytte utenlands?

Da kan Verisure være stedet for deg. Ta i bruk de internasjonale mulighetene som våre kontorer i 16 land kan gi deg. Dette kan være en ypperlig måte å utvikle deg selv og din karriere.

Konkurranser og turer i salgs-avdelingene

Vi tilbyr mange spennende turer og konkurranser i våre salgsavdelinger. Der kan du vinne elektronikk som Apple TV'er eller pengepremier. Jo lengre en konkurranse varer, jo større blir premien. Vi skal ha det litt moro også! Med god motivasjon og opplæring kan dette bli deg.

Kantine og treningsrom på Skøyen

Kontoret vårt på Skøyen tilbyr gratis treningsrom til alle ansatte og en sunn og variert kantine med mat levert av Food & Co. Der får du alt fra supper til vegetarretter, eller taco på en fredag.

Sjekk ledige stillinger på hovedkontoret vårt på Skøyen.

This site uses cookies to store information to enhance your visit.